+373 69 116 589 +373 (22) 27 06 75 ovisus@ovisus.md

O vedere bună este cheia pentru viitorul de succes al copilului tău

În lumea de astăzi, ochii copilului se confruntă cu sarcini imense: programă şcolară încărcată, televizor, calculator, jocuri video, ediţii de mare contrast etc. Creşte anual procentul copiilor de toate vârstele cu diferite deficienţe de vedere. În aceste condiţii, grija pentru sănătatea ochilor copiilor rămâne pe seama părinților.

În Centrul de chirurgie oftalmologică OVISUS, oftalmologul-pediatru efectuează diagnosticarea competentă, urmată de tratamentul chirurgical și medical necesar. În acest scop, există un cabinet de protecție și corectare a vederii, echipat cu aparataj modern, care oferă suport consultativ, de diagnostic, de profilaxie şi tratament pentru copii și adulți.
Aparatul „Ambliokor” este unic pentru restabilirea vederii în toate formele de ametropie şi ambliopie. La dispozitivul „Forbis” se desfăşoară examinarea și restabilirea vederii binoculare, a dezvoltării rezervelor fuzionale, are loc formarea acomodării relative și absolute.
Dispozitivul cu laser „Spekl” ajută la eliminarea oboselii obişnuite a muşchiului acomodativ.

ovisus160625_2

Dispozitivul „Ecom-Comet” este un microprocesor pentru determinarea sensibilităţii electrice şi a impulsului de electrostimulare a elementelor analizatorului vizual. Terapia cu câmp magnetic este realizată folosind aparatul „Amo-Atos” în tratamentul complex al patologiilor nervilor optici, al spasmului de acomodare, al bolilor vasculare și inflamatoare ale ochiului. În diagnosticul și tratamentul pacienților cu strabism este indispensabil dispozitivul „Sinaptofor”.

ovisus160625_3

Veniţi la centrul nostru, vom fi întotdeauna bucuroși să Vă ajutăm!
În cabinetul pentru copii Vă aşteaptă oftalmologul-pediatru, medic de categorie superioară Svetlana Bulici.

No Comments

Post a Comment